Glarmester Holte

Er ruden punkteret i din villa i Holte, eller har du brug for hjælp til udskiftning og montering af termoruder?

Så står GlarmesterVAD klar til at hjælpe.

Glasarbejde kræver en dygtig glarmester, og hos GlarmesterVAD har vi mange års erfaring med glasudfordringer i alle afskygninger – bl.a. i Holte, Lyngby, Gentofte og omegn.  

Har du brug for en glarmester nær Holte?

Hos GlarmesterVAD servicerer vi både private og erhvervskunder, og tilbyder alt fra glasbordplader til glastage og fra brusenicher til vinduer. Enhver opgave tilpasses den enkelte kunde, så du får lige netop det resultat, der passer til dine ønsker og behov. Ønsker du fx en specialfremstillet glasvæg til din bolig i Holte, står vi klar med kreative løsninger, skræddersyet til din personlige stil.  

Få et uforpligtende tilbud

Fagligt højt niveau og personlig kontakt i Holte

Udover at udføre arbejde på et højt fagligt niveau, lægger vi også stor vægt på den menneskelige kontakt. Vi tager os god tid til at lytte til dine idéer, holder dig løbende opdateret på projektet, og går ikke før du er tilfreds med resultatet. Hos os kan du trygt stole på, at du får hvad du betaler for. Her er der ingen ubehagelige overraskelser eller ekstragebyrer.  

Tryk her for at se et udvalg af de opgaver vi har udført gennem tiden. På denne måde kan du let lade dig inspirere til din næste glasopgave. Vi glæder os til at høre om dit projekt. 

Års erfaring

Ring til os på

+45 70 20 24 34

Eller skriv en besked til os her:

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt din lokale Glarmester I Holte

Skal du have udført en glasopgave i eller omkring Holte, er Glarmester VAD et sikkert valg. I fællesskab finder vi den rette løsning til dig, som både passer til din personlige stil og din pengepung. Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave i Holte, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 24 34 eller skrive til os gennem den kontaktformular, som du finder her på siden.  

Hvad siger vores kunder?

Kanon og hurtig service. Super flot arbejde. Kan kun anbefales herfra. 👍👍👍👍
Bo Dichow
Bo Dichow
3. April, 2024
Bedste Glarmester i Lyngby Omegn! Fik lavet indmurret spejl til mit badeværelse, super godt resultat og den hurtigste levering. Der er gang i Jesper
Simon Granath
Simon Granath
30. November, 2018
Jeg skulle have udskiftet to termoruder i mit nye hus i Lyngby. Jeg ringede til to glarmestre, og Vad var klart den billigste. Jeg valgte derfor Vad, selvom jeg da var lidt bekymret for, om kvaliteten af arbejdet eller servicen ville være ringe, når nu han var så meget billigere end konkurrenten. For en gang skyld var der ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet; Vad har hele tiden holdt mig opdateret om, hvor mine nybestilte vinduer var i processen, og de har været superfleksible mht. hvornår de kunne komme og udskifte dem. Jeg har alt i alt været overordentligt tilfreds med deres indsats og service. Man ved selvfølgelig aldrig, om man bare har været heldig, men ud fra denne ene superpositive oplevelse vil jeg i hvert fald anbefale dem på det kraftigste. Mvh. Thomas Brasen
Thomas Brasen
Thomas Brasen
2. Februar, 2018
Super kvalitet til aftalt tid.
Knud Bæk-Jensen
Knud Bæk-Jensen
28. Januar, 2018
Super flot arbejde. Professionelt og ordentligt håndværk
philip
philip
1. Oktober, 2016
Kanon glarmester, vi har fået lavet et par ting efter hånden og vi er super tilfredse!! Super service, priser og kvalitet!! Kan varmt anbefale Glarmester Vad til alle :D
Alexander Larsen
Alexander Larsen
25. Juni, 2015