Glarmester Lyngby

Bor du i eller omkring Lyngby og har du brug for hjælp fra en glarmester, som har mange års erfaring inden for branchen? Hos GlarmesterVAD er der ikke nogen opgaver, som er for store eller små, og alle opgaver er lige vigtige. Vores motto er nemlig, at en aftale er en aftale. Længere er den ikke. Du kan derfor altid regne med, at aftalerne bliver overholdt, samt at arbejdet er af højeste kvalitet. For at sikre at det udførte arbejde holder så længe som overhovedet muligt, er det vigtigt at vælge en glarmester, der bruger produkter af høj kvalitet. Det ved vi hos GlarmesterVAD, og du kan derfor altid regne med, at vi kun anvender gode og solide materialer, der kan modstå tidens tand.

Hvorfor skal du vælge GlarmesterVAD nær Lyngby?

GlarmesterVad har adresse i Gentofte, men vi kører jævnligt til Lyngby og hjælper vores store kundekreds med en bred vifte af arbejdsopgaver inden for vores felt. Vi håndterer blandt andet opsætning af glastag, brusenicher samt forsikringssager.

Lige meget om du skal have monteret en stor glastrappe i din virksomhed, eller bare ønsker en lille glashylde til dit hjem, kan vi levere. Glas er et alsidigt materiale med mange muligheder og vi arbejder fx både med klart og mat glas, alt efter hvilket udtryk du ønsker.     

Vi oplever også ofte, at folk frygter, at de får indbrud enten i deres hjem eller virksomhed. Derfor kan du hos GlarmesterVAD også få hjælp til indbrudssikring for at forhindre tyven i at komme ind gennem dine ruder eller døre.

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, er du altid meget velkommen til at tjekke vores oversigt over de arbejdsopgaver, som vi har kompetencerne til at løse eller til at kontakte os for specialopgaver.  

Der kan ske mange ulykker, når det for eksempel handler om håndtering af glasvægge og glaslofter. Der hersker derfor ikke nogen tvivl om, at sikkerhed er en topprioritet i alle de opgaver, som udføres af GlarmesterVAD. Vi garanterer både din sikkerhed og et veludført stykke arbejde, og vi er selvfølgelig godt forsikrede, hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Når du er på udkig efter en glarmester nær Lyngby, håber vi derfor, at du vil tænke på os.

Vores Løfte til Dig som Kunde

Lad dig inspirere

Hos GlarmesterVAD nær Lyngby ønsker vi, at alle vores kunder er tilfredse med det endelige resultat vi leverer til dem – ikke kun funktionaliteten af det, men også det æstetiske udtryk i arbejdet. Vi ved, at mange af vores kunder går og tumler med en masse valg om, hvordan de ønsker, at det endelige resultat skal se ud. For at gøre processen lettere har vi derfor samlet en række billeder, som du kan lade dig inspirere af. Du er også altid velkommen til at spørge efter vores professionelle vurdering. Vi har mange års erfaring fra branchen og kan derfor altid guide dig til hvilken løsning, der vil passe bedst til dine ønsker og behov.

Års erfaring

Ring til os på

+45 70 20 24 34

Eller skriv en besked til os her:

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt

Er der ting, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 70 20 24 34, og så besvarer vi alle dine spørgsmål så godt som overhovedet muligt. Er du interesseret, kan vi give dig et tilbud på din opgave på glarmesterarbejde i Lyngby, og vi kommer også altid gerne med et prisoverslag, så du ikke risikerer at sprænge dit budget. Vi tilbyder både glarmesterarbejde i Lyngby til privatpersoner og erhverv, og vi ser frem til at hjælpe dig med din opgave, hvad end den måtte være.

Hvad siger vores kunder?

Kanon og hurtig service. Super flot arbejde. Kan kun anbefales herfra. 👍👍👍👍
Bo Dichow
Bo Dichow
3. April, 2024
Bedste Glarmester i Lyngby Omegn! Fik lavet indmurret spejl til mit badeværelse, super godt resultat og den hurtigste levering. Der er gang i Jesper
Simon Granath
Simon Granath
30. November, 2018
Jeg skulle have udskiftet to termoruder i mit nye hus i Lyngby. Jeg ringede til to glarmestre, og Vad var klart den billigste. Jeg valgte derfor Vad, selvom jeg da var lidt bekymret for, om kvaliteten af arbejdet eller servicen ville være ringe, når nu han var så meget billigere end konkurrenten. For en gang skyld var der ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet; Vad har hele tiden holdt mig opdateret om, hvor mine nybestilte vinduer var i processen, og de har været superfleksible mht. hvornår de kunne komme og udskifte dem. Jeg har alt i alt været overordentligt tilfreds med deres indsats og service. Man ved selvfølgelig aldrig, om man bare har været heldig, men ud fra denne ene superpositive oplevelse vil jeg i hvert fald anbefale dem på det kraftigste. Mvh. Thomas Brasen
Thomas Brasen
Thomas Brasen
2. Februar, 2018
Super kvalitet til aftalt tid.
Knud Bæk-Jensen
Knud Bæk-Jensen
28. Januar, 2018
Super flot arbejde. Professionelt og ordentligt håndværk
philip
philip
1. Oktober, 2016
Kanon glarmester, vi har fået lavet et par ting efter hånden og vi er super tilfredse!! Super service, priser og kvalitet!! Kan varmt anbefale Glarmester Vad til alle :D
Alexander Larsen
Alexander Larsen
25. Juni, 2015