Glarmester Søborg

Leder du efter en glarmester med stor faglige ekspertise, som altid udfører arbejdsopgaverne i Søborg til topkarakter? Så skal du vælge GlarmesterVAD. Vores mål er altid, at det første kunderne gør, når de ser det udførte arbejde, er at smile stort. Så ved vi, at kunden er glad og tilfreds.

Hvad tilbyder vi af opgaver i Søborg?

Alle arbejdsopgaver samt alle kunder er forskellige og har forskellige ønsker. For at du kan blive tilfreds, sørger vi derfor altid for at lytte til, hvad du har at sige. Det er vigtigt for os, at vi er sikre på, at vi forstår, hvad du har i tankerne, og vi tager os derfor god tid i den indledende fase.

Vi har mange års erfaring som glarmester og udfører de fleste glarmesteropgaver, bl.a. i og omkring Søborg, og vi kan derfor hjælpe dig med flere forskellige ting alt efter dit behov. Det betyder, at du slipper for at lede efter en ny glarmester, næste gang du har brug for en hjælpende hånd. Vi kan eksempelvis skifte vinduerne og dørene i din lejlighed eller dit hus, eller vi kan hjælpe dig med opsætning af den glasvæg, som du længe har drømt om. For at gøre det lettere for dig, har vi lavet en arbejdsoversigt over, hvad vi kan tilbyde.

Vores Løfte til Dig som Kunde

Se vores arbejde

Det er meget vigtigt, at vi kan stå inde for vores arbejde. Alle arbejdsopgaver, stor som små, bliver derfor prioriteret højt samt udført med fokus og præcision. Hos GlarmesterVAD er vi derfor stolte over vores arbejde.  Se billederne af vores arbejde og bedøm selv.  På billedet nedenfor ser du eksempelvis, hvordan vi har hjulpet en tidligere kunde med opsætning af termoruder. På denne måde kan du bedre forestille dig, hvordan din opgave i Søborg vil blive udført.

Års erfaring

Ring til os på

+45 70 20 24 34

Eller skriv en besked til os her:

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt

Vi tager os gerne tid til at tale med vores kunder så tøv derfor ikke med kontakte os, hvis du brænder inden med spørgsmål. Du kan både ringe eller anvende vores online spørgeformular, som ses til højre på skærmen, hvor du kan få et uforpligtende tilbud på din opgave i Søborg. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad siger vores kunder?

Kanon og hurtig service. Super flot arbejde. Kan kun anbefales herfra. 👍👍👍👍
Bo Dichow
Bo Dichow
3. April, 2024
Bedste Glarmester i Lyngby Omegn! Fik lavet indmurret spejl til mit badeværelse, super godt resultat og den hurtigste levering. Der er gang i Jesper
Simon Granath
Simon Granath
30. November, 2018
Jeg skulle have udskiftet to termoruder i mit nye hus i Lyngby. Jeg ringede til to glarmestre, og Vad var klart den billigste. Jeg valgte derfor Vad, selvom jeg da var lidt bekymret for, om kvaliteten af arbejdet eller servicen ville være ringe, når nu han var så meget billigere end konkurrenten. For en gang skyld var der ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet; Vad har hele tiden holdt mig opdateret om, hvor mine nybestilte vinduer var i processen, og de har været superfleksible mht. hvornår de kunne komme og udskifte dem. Jeg har alt i alt været overordentligt tilfreds med deres indsats og service. Man ved selvfølgelig aldrig, om man bare har været heldig, men ud fra denne ene superpositive oplevelse vil jeg i hvert fald anbefale dem på det kraftigste. Mvh. Thomas Brasen
Thomas Brasen
Thomas Brasen
2. Februar, 2018
Super kvalitet til aftalt tid.
Knud Bæk-Jensen
Knud Bæk-Jensen
28. Januar, 2018
Super flot arbejde. Professionelt og ordentligt håndværk
philip
philip
1. Oktober, 2016
Kanon glarmester, vi har fået lavet et par ting efter hånden og vi er super tilfredse!! Super service, priser og kvalitet!! Kan varmt anbefale Glarmester Vad til alle :D
Alexander Larsen
Alexander Larsen
25. Juni, 2015