Glastag

Står du og overvejer et glastag eller glasudhæng, skal du være opmærksom på, at der minimum skal benyttes lamineret sikkerhedsglas.

GlarmesterVAD står for sikkerheden og derfor garanterer vi også, at alle vores sikkerhedsglas lever op til gældende lovgivning og produceres efter de strengeste kvalitetsstandarder, vi har i Danmark, således du kan bevæge dig trygt under dit glastag.

Vi kan levere sikkerhedsglas i specialmål, som matcher dine behov, uanset om du skal bruge glastag, glasudhæng, glastrapper, glasvægge, glasfacader, glasgulv, rækværker til balkonen eller terrassen.

Lamineret glas kan også bruges i termoruder, hvis du eksempelvis ønsker glastag i udestuen eller et ovenlys i huset, skuret eller mødelokalet.

GlarmesterVAD giver særlig rådgivning inden for opførelse af glastag, da netop din ønsket løsning afhænger af byggekonstruktionen, som unægtelig vil blive påvirket af ændringerne. Du vil altid få den mest optimale anbefaling eller en alternativ løsning fra os.

Yderligere har GlarmesterVAD et stærkt samarbejde med både tømrer og murer, hvis disse sideløbende bliver nødvendige at inddrage til netop din løsning. På den måde går processen ikke i stå og du behøver derved ikke selv, at anskaffe tilsvarende håndværkere, det gør vi gerne for dig.

  Ring til os på

  70 20 24 34

  Eller skriv en besked til os her:

  Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

  "*" indikerer påkrævede felter

  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Hvad siger vores kunder?

  Kanon og hurtig service. Super flot arbejde. Kan kun anbefales herfra. 👍👍👍👍
  Bo Dichow
  Bo Dichow
  3. April, 2024
  Bedste Glarmester i Lyngby Omegn! Fik lavet indmurret spejl til mit badeværelse, super godt resultat og den hurtigste levering. Der er gang i Jesper
  Simon Granath
  Simon Granath
  30. November, 2018
  Jeg skulle have udskiftet to termoruder i mit nye hus i Lyngby. Jeg ringede til to glarmestre, og Vad var klart den billigste. Jeg valgte derfor Vad, selvom jeg da var lidt bekymret for, om kvaliteten af arbejdet eller servicen ville være ringe, når nu han var så meget billigere end konkurrenten. For en gang skyld var der ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet; Vad har hele tiden holdt mig opdateret om, hvor mine nybestilte vinduer var i processen, og de har været superfleksible mht. hvornår de kunne komme og udskifte dem. Jeg har alt i alt været overordentligt tilfreds med deres indsats og service. Man ved selvfølgelig aldrig, om man bare har været heldig, men ud fra denne ene superpositive oplevelse vil jeg i hvert fald anbefale dem på det kraftigste. Mvh. Thomas Brasen
  Thomas Brasen
  Thomas Brasen
  2. Februar, 2018
  Super kvalitet til aftalt tid.
  Knud Bæk-Jensen
  Knud Bæk-Jensen
  28. Januar, 2018
  Super flot arbejde. Professionelt og ordentligt håndværk
  philip
  philip
  1. Oktober, 2016
  Kanon glarmester, vi har fået lavet et par ting efter hånden og vi er super tilfredse!! Super service, priser og kvalitet!! Kan varmt anbefale Glarmester Vad til alle :D
  Alexander Larsen
  Alexander Larsen
  25. Juni, 2015