Om glarmesterVAD

GlarmesterVAD er en glarmester i Gentofte, som ejes af Jesper Vad, der har mange års erfaring i glarmesterbranchen. GlarmesterVAD beskæftiger sig med alt lige fra de mest simple vinduesopgaver til de mere komplekse og kreative glasløsninger.

GlarmesterVAD har for øje at aftaler overholdes, uanset om de er mundtlige eller skriftlige – en aftale er en aftale! Troværdighed, tryghed og tillid er blot nogle af nøgleordene i virksomheden.

Derfor bliver der også lagt vægt på, at udføre opgaverne med omhu, præcision og uden kompromisløsninger. Det betyder, hos GlarmesterVAD bliver der ikke kun udført et håndværksmæssigt kvalitetsarbejde men også tilhørende rådgivning, for således at opnå det bedste mulige resultat inden for rammerne – også de økonomiske.

Desuden kender GlarmesterVAD vigtigheden i, at respektere arkitekters krav til unikke og fredet bygninger, og har ikke mindst sans for at bevare rummet eller husets byggestil.

Et godt og pålideligt samarbejde mellem dig og din glarmester, har stor betydning for processen og nu allermest resultatet.

Ring til os på

70 20 24 34

Eller skriv en besked til os her:

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad siger vores kunder?

Kanon og hurtig service. Super flot arbejde. Kan kun anbefales herfra. 👍👍👍👍
Bo Dichow
Bo Dichow
3. April, 2024
Bedste Glarmester i Lyngby Omegn! Fik lavet indmurret spejl til mit badeværelse, super godt resultat og den hurtigste levering. Der er gang i Jesper
Simon Granath
Simon Granath
30. November, 2018
Jeg skulle have udskiftet to termoruder i mit nye hus i Lyngby. Jeg ringede til to glarmestre, og Vad var klart den billigste. Jeg valgte derfor Vad, selvom jeg da var lidt bekymret for, om kvaliteten af arbejdet eller servicen ville være ringe, når nu han var så meget billigere end konkurrenten. For en gang skyld var der ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet; Vad har hele tiden holdt mig opdateret om, hvor mine nybestilte vinduer var i processen, og de har været superfleksible mht. hvornår de kunne komme og udskifte dem. Jeg har alt i alt været overordentligt tilfreds med deres indsats og service. Man ved selvfølgelig aldrig, om man bare har været heldig, men ud fra denne ene superpositive oplevelse vil jeg i hvert fald anbefale dem på det kraftigste. Mvh. Thomas Brasen
Thomas Brasen
Thomas Brasen
2. Februar, 2018
Super kvalitet til aftalt tid.
Knud Bæk-Jensen
Knud Bæk-Jensen
28. Januar, 2018
Super flot arbejde. Professionelt og ordentligt håndværk
philip
philip
1. Oktober, 2016
Kanon glarmester, vi har fået lavet et par ting efter hånden og vi er super tilfredse!! Super service, priser og kvalitet!! Kan varmt anbefale Glarmester Vad til alle :D
Alexander Larsen
Alexander Larsen
25. Juni, 2015