Bordplader & glashylder

Glashylder

Glashylden kan opfylde ønsket om nem opbevaring og samtidig kan hylden også løfte kravet om, at fylde mindre i rummet. Både fysisk og visuelt.

Glashylden giver dig mulighed for en let og ikke øjenfaldende opbevaringsløsning. Samtidig fremmer glashylder også lyset i rummet via glasset gennemsigtighed og dets lysspil.

Omvendt kan du også bruge glashylden til at fremme en genstand, hvor du ønsker fokus på genstanden og ikke hylden. Fx sko, anlæg, krydderurter i køkkenvinduet, håndklæder, sæber og lys i badeværelset og meget andet.

Derfor bliver glashylder ofte et oplagt valg, når man ønsker at designe et stilrent og enkelt hjem eller kontor.

Hos GlarmesterVad tilbyder vi glashylder i mange alternative størrelser og designs, som alle kombineres med en række forskellige beslag, så du kan få de glashylder der passer til netop din stil.

Glasborde

Vi kan levere glasplader til borde i præcis den størrelse og tykkelse, du ønsker.

Bordpladerne kan CNC skæres hvilket gør det muligt at levere glasset i alle former og faconer og samtidig med den slibning/polering, du ønsker, således glasbordet passer til det ønsket udtryk.

GlarmesterVad har bl.a. opsat specielle glasborde til badeværelser, mødelokaler, sofaborde, natborde, spiseborde, skriveborde i helt unikke mål og faconer.

Ring til os på

70 20 24 34

Eller skriv en besked til os her:

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad siger vores kunder?

Kanon og hurtig service. Super flot arbejde. Kan kun anbefales herfra. 👍👍👍👍
Bo Dichow
Bo Dichow
3. April, 2024
Bedste Glarmester i Lyngby Omegn! Fik lavet indmurret spejl til mit badeværelse, super godt resultat og den hurtigste levering. Der er gang i Jesper
Simon Granath
Simon Granath
30. November, 2018
Jeg skulle have udskiftet to termoruder i mit nye hus i Lyngby. Jeg ringede til to glarmestre, og Vad var klart den billigste. Jeg valgte derfor Vad, selvom jeg da var lidt bekymret for, om kvaliteten af arbejdet eller servicen ville være ringe, når nu han var så meget billigere end konkurrenten. For en gang skyld var der ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet; Vad har hele tiden holdt mig opdateret om, hvor mine nybestilte vinduer var i processen, og de har været superfleksible mht. hvornår de kunne komme og udskifte dem. Jeg har alt i alt været overordentligt tilfreds med deres indsats og service. Man ved selvfølgelig aldrig, om man bare har været heldig, men ud fra denne ene superpositive oplevelse vil jeg i hvert fald anbefale dem på det kraftigste. Mvh. Thomas Brasen
Thomas Brasen
Thomas Brasen
2. Februar, 2018
Super kvalitet til aftalt tid.
Knud Bæk-Jensen
Knud Bæk-Jensen
28. Januar, 2018
Super flot arbejde. Professionelt og ordentligt håndværk
philip
philip
1. Oktober, 2016
Kanon glarmester, vi har fået lavet et par ting efter hånden og vi er super tilfredse!! Super service, priser og kvalitet!! Kan varmt anbefale Glarmester Vad til alle :D
Alexander Larsen
Alexander Larsen
25. Juni, 2015