Bordplader & glashylder

Glashylder

Glashylden kan opfylde ønsket om nem opbevaring og samtidig kan hylden også løfte kravet om, at fylde mindre i rummet. Både fysisk og visuelt.

Glashylden giver dig mulighed for en let og ikke øjenfaldende opbevaringsløsning. Samtidig fremmer glashylder også lyset i rummet via glasset gennemsigtighed og dets lysspil.

Omvendt kan du også bruge glashylden til at fremme en genstand, hvor du ønsker fokus på genstanden og ikke hylden. Fx sko, anlæg, krydderurter i køkkenvinduet, håndklæder, sæber og lys i badeværelset og meget andet.

Derfor bliver glashylder ofte et oplagt valg, når man ønsker at designe et stilrent og enkelt hjem eller kontor.

Hos GlarmesterVad tilbyder vi glashylder i mange alternative størrelser og designs, som alle kombineres med en række forskellige beslag, så du kan få de glashylder der passer til netop din stil.

 

Glasborde

Vi kan levere glasplader til borde i præcis den størrelse og tykkelse, du ønsker.

Bordpladerne kan CNC skæres hvilket gør det muligt at levere glasset i alle former og faconer og samtidig med den slibning/polering, du ønsker, således glasbordet passer til det ønsket udtryk.

GlarmesterVad har bl.a. opsat specielle glasborde til badeværelser, mødelokaler, sofaborde, natborde, spiseborde, skriveborde i helt unikke mål og faconer.

 

"Det mindste man kan gøre sig, er umage"

Glarmester Vad


Grusbakken 2
2820, Gentofte
Telefon: 70 20 24 34
E-mail: jv@glarmestervad.dk

Sitemap