Glarmester Holte

Er ruden punkteret i din villa i Holte, eller har du brug for hjælp til udskiftning og montering af termoruder? Så står GlarmesterVAD klar til at hjælpe. Glasarbejde kræver en dygtig glarmester, og hos GlarmesterVAD har vi mange års erfaring med glasudfordringer i alle afskygninger – bl.a. i Holte, Lyngby, Gentofte og omegn.  

Har du brug for en glarmester nær Holte?

Hos GlarmesterVAD servicerer vi både private og erhvervskunder, og tilbyder alt fra glasbordplader til glastage og fra brusenicher til vinduer. Enhver opgave tilpasses den enkelte kunde, så du får lige netop det resultat, der passer til dine ønsker og behov. Ønsker du fx en specialfremstillet glasvæg til din bolig i Holte, står vi klar med kreative løsninger, skræddersyet til din personlige stil.  

Fagligt højt niveau og personlig kontakt i Holte

Udover at udføre arbejde på et højt fagligt niveau, lægger vi også stor vægt på den menneskelige kontakt. Vi tager os god tid til at lytte til dine idéer, holder dig løbende opdateret på projektet, og går ikke før du er tilfreds med resultatet. Hos os kan du trygt stole på, at du får hvad du betaler for. Her er der ingen ubehagelige overraskelser eller ekstragebyrer.  

Tryk her for at se et udvalg af de opgaver vi har udført gennem tiden. På denne måde kan du let lade dig inspirere til din næste glasopgave. Vi glæder os til at høre om dit projekt. 

Glarmester-i-Holte-monterer-glastag

Glarmester-Paa-Arbejde-i-Holte

Kontakt din lokale glarmester i Holte

Skal du have udført en glasopgave i eller omkring Holte, er Glarmester VAD et sikkert valg. I fællesskab finder vi den rette løsning til dig, som både passer til din personlige stil og din pengepung. Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave i Holte, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 24 34 eller skrive til os gennem den kontaktformular, som du finder her på siden.  

"Det mindste man kan gøre sig, er umage"

Glarmester Vad


Grusbakken 2
2820, Gentofte
Telefon: 70 20 24 34
E-mail: jv@glarmestervad.dk

Sitemap