Glarmester Herlev

Søger du en kvalitetsbevidst glarmester i Herlev? Så kontakt GlarmesterVAD. Vi er en glarmesterforretning med mange års erfaring i faget, og du kan ligeledes være sikker på at få udført glasløsninger med de bedste resultater, når du overlader dine opgaver i vores hænder.
GlarmesterVAD holder til i Gentofte, men vi kører gerne ud til kunder i resten af Storkøbenhavn. Derfor er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for en glarmester et sted i Herlev.

Glarmester tæt på Herlev med fokus på kunden

GlarmesterVAD er ejet af Jesper Vad – en erfaren glarmester med utallige glasopgaver på sit CV. Vi har ligeledes erfaring og kompetence til at varetage enhver opgave med omhu og præcision. Størrelsen betyder ikke noget. Hos GlarmesterVAD vil vi være din foretrukne glarmester, når du skal have udført glasarbejde i Herlev, og derfor vægter vi kvaliteten højt i vores arbejde.

Ikke mindst har vi kunden i centrum. Det betyder, at alle opgaver bliver udført med udgangspunkt i dine ønsker og krav. Vi kommer selvfølgelig gerne med ideer og inspiration med afsæt i vores egen erfaring. Men i sidste ende er det dig, der bestemmer udfaldet, når du kontakter os med behov for en samarbejdsvillig glarmester i Herlev og omegn.

Vi bestræber os altid på at udføre vores arbejde, så det stemmer overens med dine forventninger til pris og behov. Og vi holder naturligvis vores aftaler – uanset om de er mundtlige eller skriftlige. Vi vil i øvrigt altid sørge for at holde dig opdateret under hele forløbet – lige fra det første prisoverslag over rådgivning til opgaven er færdig. Dermed behøver du ikke at frygte for ubehagelige overraskelser, når vi udfører glarmesteropgaver i dit hjem eller firma i Herlev.

Få et uforpligtende tilbud

Glasløsninger til ethvert behov

GlarmesterVAD udfører alle slags glasopgaver. Det er lige meget, om du blot skal have skiftet en rude, eller om du ønsker at få udført komplekse og kreative løsninger. Vi er leveringsdygtige i alle former for glas, og vi har kompetencer til at lave næsten alle tænkelige opgaver. Vi kan bygge din glastrappe, din bruseniche eller glasdør, vi kan skifte dine ruder til lavenergi termoruder, eller vi kan udføre løsninger inden for indbrudssikring.

Kort sagt får du samlet alle dine behov for kvalitetsbevidst og veludført glarmesterarbejde i Herlev hos et og samme firma, når du samarbejder med GlarmesterVAD.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud fra en troværdig og omhyggelig glarmester tæt på Herlev.

Års erfaring

Ring til os på

+45 70 20 24 34

Eller skriv en besked til os her:

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad siger vores kunder?

Kanon og hurtig service. Super flot arbejde. Kan kun anbefales herfra. 👍👍👍👍
Bo Dichow
Bo Dichow
3. April, 2024
Bedste Glarmester i Lyngby Omegn! Fik lavet indmurret spejl til mit badeværelse, super godt resultat og den hurtigste levering. Der er gang i Jesper
Simon Granath
Simon Granath
30. November, 2018
Jeg skulle have udskiftet to termoruder i mit nye hus i Lyngby. Jeg ringede til to glarmestre, og Vad var klart den billigste. Jeg valgte derfor Vad, selvom jeg da var lidt bekymret for, om kvaliteten af arbejdet eller servicen ville være ringe, når nu han var så meget billigere end konkurrenten. For en gang skyld var der ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet; Vad har hele tiden holdt mig opdateret om, hvor mine nybestilte vinduer var i processen, og de har været superfleksible mht. hvornår de kunne komme og udskifte dem. Jeg har alt i alt været overordentligt tilfreds med deres indsats og service. Man ved selvfølgelig aldrig, om man bare har været heldig, men ud fra denne ene superpositive oplevelse vil jeg i hvert fald anbefale dem på det kraftigste. Mvh. Thomas Brasen
Thomas Brasen
Thomas Brasen
2. Februar, 2018
Super kvalitet til aftalt tid.
Knud Bæk-Jensen
Knud Bæk-Jensen
28. Januar, 2018
Super flot arbejde. Professionelt og ordentligt håndværk
philip
philip
1. Oktober, 2016
Kanon glarmester, vi har fået lavet et par ting efter hånden og vi er super tilfredse!! Super service, priser og kvalitet!! Kan varmt anbefale Glarmester Vad til alle :D
Alexander Larsen
Alexander Larsen
25. Juni, 2015