Om Glarmestervad

GlarmesterVAD er en glarmester i Gentofte, som ejes af Jesper Vad, der har mange års erfaring i glarmesterbranchen. GlarmesterVAD beskæftiger sig med alt lige fra de mest simple vinduesopgaver til de mere komplekse og kreative glasløsninger.

GlarmesterVAD har for øje at aftaler overholdes, uanset om de er mundtlige eller skriftlige – en aftale er en aftale! Troværdighed, tryghed og tillid er blot nogle af nøgleordene i virksomheden.

Derfor bliver der også lagt vægt på, at udføre opgaverne med omhu, præcision og uden kompromisløsninger. Det betyder, hos GlarmesterVAD bliver der ikke kun udført et håndværksmæssigt kvalitetsarbejde men også tilhørende rådgivning, for således at opnå det bedste mulige resultat inden for rammerne – også de økonomiske.

Desuden kender GlarmesterVAD vigtigheden i, at respektere arkitekters krav til unikke og fredet bygninger, og har ikke mindst sans for at bevare rummet eller husets byggestil.

Et godt og pålideligt samarbejde mellem dig og din glarmester, har stor betydning for processen og nu allermest resultatet.

"Det mindste man kan gøre sig, er umage"

Glarmester Vad


Grusbakken 2
2820, Gentofte
Telefon: 70 20 24 34
E-mail: jv@glarmestervad.dk

Sitemap