Glastag

Står du og overvejer et glastag eller glasudhæng, skal du være opmærksom på, at der minimum skal benyttes lamineret sikkerhedsglas.

GlarmesterVAD står for sikkerheden og derfor garanterer vi også, at alle vores sikkerhedsglas lever op til gældende lovgivning og produceres efter de strengeste kvalitetsstandarder, vi har i Danmark, således du kan bevæge dig trygt under dit glastag.

Vi kan levere sikkerhedsglas i specialmål, som matcher dine behov, uanset om du skal bruge glastag, glasudhæng, glastrapper, glasvægge, glasfacader, glasgulv, rækværker til balkonen eller terrassen.

Lamineret glas kan også bruges i termoruder, hvis du eksempelvis ønsker glastag i udestuen eller et ovenlys i huset, skuret eller mødelokalet.

GlarmesterVAD giver særlig rådgivning inden for opførelse af glastag, da netop din ønsket løsning afhænger af byggekonstruktionen, som unægtelig vil blive påvirket af ændringerne. Du vil altid få den mest optimale anbefaling eller en alternativ løsning fra os.

Yderligere har GlarmesterVAD et stærkt samarbejde med både tømrer og murer, hvis disse sideløbende bliver nødvendige at inddrage til netop din løsning. På den måde går processen ikke i stå og du behøver derved ikke selv, at anskaffe tilsvarende håndværkere, det gør vi gerne for dig.

 

"Det mindste man kan gøre sig, er umage"

Glarmester Vad


Grusbakken 2
2820, Gentofte
Telefon: 70 20 24 34
E-mail: jv@glarmestervad.dk

Sitemap