Glarmester Søborg

Leder du efter en glarmester med stor faglige ekspertise, som altid udfører arbejdsopgaverne i Søborg til topkarakter? Så skal du vælge GlarmesterVAD. Vores mål er altid, at det første kunderne gør, når de ser det udførte arbejde, er at smile stort. Så ved vi, at kunden er glad og tilfreds.

Hvad tilbyder vi af opgaver i Søborg?

Alle arbejdsopgaver samt alle kunder er forskellige og har forskellige ønsker. For at du kan blive tilfreds, sørger vi derfor altid for at lytte til, hvad du har at sige. Det er vigtigt for os, at vi er sikre på, at vi forstår, hvad du har i tankerne, og vi tager os derfor god tid i den indledende fase.

Vi har mange års erfaring som glarmester og udfører de fleste glarmesteropgaver, bl.a. i og omkring Søborg, og vi kan derfor hjælpe dig med flere forskellige ting alt efter dit behov. Det betyder, at du slipper for at lede efter en ny glarmester, næste gang du har brug for en hjælpende hånd. Vi kan eksempelvis skifte vinduerne og dørene i din lejlighed eller dit hus, eller vi kan hjælpe dig med opsætning af den glasvæg, som du længe har drømt om. For at gøre det lettere for dig, har vi lavet en arbejdsoversigt over, hvad vi kan tilbyde.

Se vores arbejde

Det er meget vigtigt, at vi kan stå inde for vores arbejde. Alle arbejdsopgaver, stor som små, bliver derfor prioriteret højt samt udført med fokus og præcision. Hos GlarmesterVAD er vi derfor stolte over vores arbejde.  Se billederne af vores arbejde og bedøm selv.  På billedet nedenfor ser du eksempelvis, hvordan vi har hjulpet en tidligere kunde med opsætning af termoruder. På denne måde kan du bedre forestille dig, hvordan din opgave i Søborg vil blive udført.

glarmester - opsætning af termoruder

Kontakt

Vi tager os gerne tid til at tale med vores kunder så tøv derfor ikke med kontakte os, hvis du brænder inden med spørgsmål. Du kan både ringe eller anvende vores online spørgeformular, som ses til højre på skærmen, hvor du kan få et uforpligtende tilbud på din opgave i Søborg. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

"Det mindste man kan gøre sig, er umage"

Glarmester Vad


Grusbakken 2
2820, Gentofte
Telefon: 70 20 24 34
E-mail: jv@glarmestervad.dk

Sitemap