Glarmester Ordrup

Er du på udkig efter en dygtig og pålidelig glarmester i Ordrup? Så er GlarmesterVAD et oplagt valg.

Vi er en glarmesterforretning med mange års erfaring i branchen og stor ekspertise inden for en bred vifte af glasopgaver. Vores faglige kompetence er stor – ligeså er vores kundekreds, som tæller både private og erhvervsdrivende kunder i Ordrup og omegn. Vi hører selvfølgelig altid fra nye kunder, og derfor er du også velkommen til at kontakte os, hvis du søger en omhyggelig glarmester i Ordrup eller et andet sted i Gentofte Kommune.

GlarmesterVAD – Kvalitetsbevidst glarmester nær Ordrup

Vi vil være den første virksomhed, du ringer til, når du mangler en glarmester i Ordrup. Derfor vægter vi kvalitet, troværdighed, tryghed og tillid højt i vores arbejde.

For dig som kunde betyder det, at du er garanteret en professionel rådgivning, en gennemsigtig proces uden ubehagelige overraskelser og en omhyggelig udførelse hver eneste gang, du overlader dine glarmesteropgaver i vores hænder. Vi gør ikke forskel på kunderne og opgavens type. Alle med behov for en glarmester i Ordrup er sikret den samme omhu og høje service, og alle opgaver bliver udført med respekt for den enkelte kundes ønsker og forventninger.

Og selvfølgelig overholder vi både mundtlige og skriftlige aftaler. Hos os er en aftale en aftale. Når du viser os tillid nok til at vælge os som din foretrukne glarmester i Ordrup, holder vi naturligvis vores ord.

Vi har stor erfaring med alle glarmesteropgaver

I kraft af vores store erfaring er vi i stand til at udføre næsten alle tænkelige glarmesteropgaver. Du kan ligeledes kontakte, hvis du skal have udskiftet en rude, have bygget komplicerede glaskonstruktioner som montrer, glastrapper eller tag i sikkerhedsglas, eller om du vil have et tilbud på en flot bruseniche i glas til dit badeværelse. Vi er leveringsdygtige i stort alle former for glas – og kan for det meste også skaffe de mere specielle glastyper, hvis du har særlige krav til dine glaskonstruktioner.

Igennem årene har vi udført mange forskellige opgaver for kunder med behov for en alsidig glarmester i Ordrup og mange andre områder i nærheden. Ingen opgave er for stor eller for lille, og selvfølgelig kan vi også hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på en glarmesteropgave i dit hjem eller firma i Ordrup? Så kontakt GlarmesterVAD allerede i dag, og lad os tage en snak om dine ønsker og ideer.

"Det mindste man kan gøre sig, er umage"

Glarmester Vad


Grusbakken 2
2820, Gentofte
Telefon: 70 20 24 34
E-mail: jv@glarmestervad.dk

Sitemap