Glarmester Herlev

Søger du en kvalitetsbevidst glarmester i Herlev? Så kontakt GlarmesterVAD. Vi er en glarmesterforretning med mange års erfaring i faget, og du kan ligeledes være sikker på at få udført glasløsninger med de bedste resultater, når du overlader dine opgaver i vores hænder.
GlarmesterVAD holder til i Gentofte, men vi kører gerne ud til kunder i resten af Storkøbenhavn. Derfor er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for en glarmester et sted i Herlev.

Glarmester tæt på Herlev med fokus på kunden

GlarmesterVAD er ejet af Jesper Vad – en erfaren glarmester med utallige glasopgaver på sit CV. Vi har ligeledes erfaring og kompetence til at varetage enhver opgave med omhu og præcision. Størrelsen betyder ikke noget. Hos GlarmesterVAD vil vi være din foretrukne glarmester, når du skal have udført glasarbejde i Herlev, og derfor vægter vi kvaliteten højt i vores arbejde.

Ikke mindst har vi kunden i centrum. Det betyder, at alle opgaver bliver udført med udgangspunkt i dine ønsker og krav. Vi kommer selvfølgelig gerne med ideer og inspiration med afsæt i vores egen erfaring. Men i sidste ende er det dig, der bestemmer udfaldet, når du kontakter os med behov for en samarbejdsvillig glarmester i Herlev og omegn.

Vi bestræber os altid på at udføre vores arbejde, så det stemmer overens med dine forventninger til pris og behov. Og vi holder naturligvis vores aftaler – uanset om de er mundtlige eller skriftlige. Vi vil i øvrigt altid sørge for at holde dig opdateret under hele forløbet – lige fra det første prisoverslag over rådgivning til opgaven er færdig. Dermed behøver du ikke at frygte for ubehagelige overraskelser, når vi udfører glarmesteropgaver i dit hjem eller firma i Herlev.

Glasløsninger til ethvert behov

GlarmesterVAD udfører alle slags glasopgaver. Det er lige meget, om du blot skal have skiftet en rude, eller om du ønsker at få udført komplekse og kreative løsninger. Vi er leveringsdygtige i alle former for glas, og vi har kompetencer til at lave næsten alle tænkelige opgaver. Vi kan bygge din glastrappe, din bruseniche eller glasdør, vi kan skifte dine ruder til lavenergi termoruder, eller vi kan udføre løsninger inden for indbrudssikring.

Kort sagt får du samlet alle dine behov for kvalitetsbevidst og veludført glarmesterarbejde i Herlev hos et og samme firma, når du samarbejder med GlarmesterVAD.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud fra en troværdig og omhyggelig glarmester tæt på Herlev.

"Det mindste man kan gøre sig, er umage"

Glarmester Vad


Grusbakken 2
2820, Gentofte
Telefon: 70 20 24 34
E-mail: jv@glarmestervad.dk

Sitemap