Glarmester Hellerup

Er ruden punkteret i din bolig i Hellerup, eller har du endelig besluttet at investere i den glastrappe, som du så længe har ønsket dig? Hvis svaret er ja, så har du formentlig brug for hjælp fra en professionel glarmester, som har arbejdet inden for faget i mange år. Ligegyldigt omfanget af arbejdsopgaven vil du opleve, at vi tager det seriøst, og at vi gør vores bedste for at vores kunder er tilfredse. Derfor er vi hos GlarmesterVAD også helt enige i, at: “Det mindste man kan gøre sig, er umage”.

Svære glarmester-opgaver i Hellerup

Der er mange, som ikke kan bestemme sig for, om de eksempelvis vil have have installeret en glasvæg eller andet. Denne ubeslutsomhed skyldes ofte, at folk har svært ved at forestille sig, hvordan det færdige resultat vil se ud. Det har vi fuld forståelse for. Som hjælp har vi derfor sørget for, at du kan hente lidt inspiration fra tidligere arbejdsopgaver udført af GlarmesterVAD. På denne måde kan du bedre forestille dig, hvordan din opgave i Hellerup vil blive udført.


Glarmester-termoruder-i-hellerup

På billedet ses en af vores tidligere arbejdsopgaver, hvor vi har sat termoruder op for kunden.

Få et uforpligtende tilbud på glarmesterarbejde i Hellerup

Der er sjældent to opgaver, der er ens, og priserne vil naturligvis variere alt efter, hvad der skal laves. Der er stor forskel på, om der er tale om en stor villa i Hellerup eller en lille lejlighed i Lyngby. Er du interesseret i at få et tilbud, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte GlarmesterVAD på tlf.: 70 20 24 34. Så tager vi en snak om arbejdsopgaven og om dine ambitioner og forventninger.

Du kan også anvende kontaktformularen, som du finder til højre på skærmen, hvis dette er at foretrække. For at vi kan give dig et uforpligtende tilbud på din opgave i Hellerup, er det vigtigt, at du husker at beskrive, hvad du skal have hjælp til.

"Det mindste man kan gøre sig, er umage"

Glarmester Vad


Grusbakken 2
2820, Gentofte
Telefon: 70 20 24 34
E-mail: jv@glarmestervad.dk

Sitemap